تحقیق در مورد حقوق اساسی

تحقیق در مورد حقوق اساسی تحقیق در مورد حقوق اساسی

دسته : حقوق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 18 KB

تعداد صفحات : 14

بازدیدها : 282

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 1500 تومان

خرید این فایل

تحقیق در مورد حقوق اساسی

تحقیق در مورد حقوق اساسی

 

فهرست:

تعریف حقوق اساسی

موضوع حقوق اساسی

اهداف حقوق اساسی

منابع حقوق اساسی

قانون اساسی

متن حقوق اساسی بشر كوروش پادشاه باستانی ایران

مشروعیت نظام به اجرای صحیح قانون اساسی بستگی دارد

 ............................................................................................

چکیده:


تعریف حقوق اساسی :  

حقوق اساسی رشته ای از حقوق عمومی داخلی است كه سازمان و شكل حكومت , وظایف و مسئولیتهای قوای حاكم , حقوق و تكالیف افراد در برابر دولت و وظایف دولت در رعایت حقوق و آزادیهای افراد ملت را مشخص می سازد .

بنابراین اولا حوزه اجرای حقوق اساسی قلمرو كشور است و مستقیما نمی تواند از مرزهای كشور فراتر رود .ثانیا : قواعد آن شكل نظام سیاسی كشور و ترتیب تقسیم قدرت و كیفیت حفظ و رعایت حقوق و آزادیهای اساسی را معین می سازد .

ثالثا : همه دیگر رشته های حقوق اعم از عمومی و خصوصی در دامن حقوق اساسی وجود و توسعه پیدا می كند .

...

مشروعیت نظام به اجرای صحیح قانون اساسی بستگی دارد 

امامی، نماینده مرند و جلفا: مشروعیت نظام به اجرای صحیح قانون اساسی بستگی دارد نماینده‌ مرند و جلفا در مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ گفت‌: مسوولان‌ از اختیارات‌ قانونی‌ خود برای‌ پاسداری‌ از حقوق‌ اساسی‌ ملت‌ و اجرای‌ صحیح‌ قانون‌ اساسی‌ استفاده‌ كنند.

باقرامامی‌ نخستین‌ ناطق‌ پیش‌ از دستور جلسه‌ علنی‌ روز چهارشنبه مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ در سخنانی‌ كه‌ از رادیو فرهنگ‌ پخش‌ شد گفت: نظام‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ با اكثریت‌ قریب‌ به‌ اتفاق‌ واجدان‌ شرایط مشروعیت‌ و مقبولیت‌ یافت‌ و برای‌ تداوم‌ آن‌، قانون‌ اساسی‌ وظایفی‌ را برای‌ نهادها وقوای‌ سه‌ گانه‌ معین‌ كرده‌ است‌.

وی‌ با بیان‌ اینكه‌ مشروعیت‌ نظام‌ به‌ ادای‌ وظایف‌ نهادها و اجرای‌ صحیح‌ قانون‌ اساسی‌ بستگی‌ دارد، افزود: كارایی‌ و كارآمدی‌ نظام‌ در مدیریت‌ و فعالیت‌ كارگزاران‌ در عرضه‌ خدمات‌ به‌ مردم‌ نشان‌ داده‌ می‌ شود و براین‌ مبنی‌ مقام‌ معظم‌ رهبری‌ ، امسال‌ را سال‌ نهضت‌ خدمت‌ رسانی‌ به‌ مردم‌ نامگذاری‌ فرمودند كه‌ بی‌ توجهی‌ به‌ آن‌، مردم‌ را از آینده‌ خود دلسرد و از مسوولان‌ نا امید و روگردان‌ می‌ كند.

نماینده‌ مردم‌ مرند و جلفا خاطر نشان‌ كرد: در قاموس‌ سیاسی‌ جهان‌ دولت‌ مستقل‌ و نیرومند به‌ دولتی‌ گفته‌ می‌ شود كه‌ رفاه‌ اجتماعی‌ ، عدالت‌ و توانایی‌ بالای‌ نظم‌ پذیری‌ را داشته‌ باشد زیرا حكومت‌ پلیسی‌ و قدرت‌ نظامی‌ و سایر اشكال‌ سیاسی‌ قدرت‌ در تعریف‌ دولت‌ نقش‌ ندارند.

امامی‌ تاكید كرد: دموكراسی‌ زمانی‌ ماهیت‌ واقعی‌ و اساسی‌ خود را به‌ دست‌ می‌ آورد كه‌ وظایف‌ دولت‌ و ملت‌ در كنار یكدیگر تعریف‌ شده‌ باشد و عناصر نظام‌ در قالب‌ قانون‌ تعریف‌ شده‌ ، حفظ حریم‌ كنند.

وی‌ با اشاره‌ به‌ فرمایشات‌ حضرت‌ علی‌ (ع) دراین ‌مورد خاطر نشان‌ كرد: مقام‌ معظم‌ رهبری‌ در دیدار با مردم‌ زنجان‌ با اشاره‌ به‌ وظایف‌ دولت‌ و تاكید بر حل‌ مشكلات‌ مردم‌ به‌ ویژه‌ مقابله‌ با بیكاری‌ و گرانی‌ درباره‌ ضرورت‌ مشاركت‌ مردم‌ در انتخابات‌ فرمودند: زمینه‌ مشاركت‌ مردم‌ زمانی‌ به وجود می‌ آید كه‌ احساس‌ كنند نماینده‌ آنها درمجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ و مسوولان‌ دولتی‌ كه‌ برگزیده‌ مجلس‌ هستند به‌ وظایف‌ خود عمل‌ می‌ كنند و دلسوزانه‌ در پی‌ حل‌ مشكلات‌ واقعی‌ مردم‌ هستند، اگر این‌ احساس‌ درمردم‌ ایجاد شود مردم‌ با شوق‌ و رغبت‌ در انتخابات‌ شركت‌ می‌كنند.

این‌ ناطق‌ پیش‌ از دستور با بیان‌ اینكه‌ مردم‌ فقط برای‌ بالا بردن‌ آمار شركت‌ كنندگان‌ و جلوگیری‌ از تهدیدات‌ نیروهای‌ بیگانه‌ و یا جریان‌های‌ داخلی‌ در انتخابات‌ حاضر می‌ شدند، اظهار داشت‌: زمانی‌ كه‌ این‌ تهدیدها از بین‌ رفت‌ و یا بوسیله‌ رای‌ مردم‌ ، قله‌ رفیع‌ قدرت‌ را گرفتند دیگر خبری‌ از ملت‌ نیست‌ و مردم‌ به‌ اطاعت‌ از اربابان‌ خود در زمینه‌ مذهبی‌ و یا حكومتی‌ موظف‌ شدند و در مقام‌ اعتراض‌ باید آماده‌ پرداخت‌ هرگونه‌ هزینه‌ باشند.

 

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید