دسته : -سمینار
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 2299 KB
تعداد صفحات : 73
بازدیدها : 192
برچسبها : زیر ساختار خواص کششی خواص کششی کامپوزیت درجا کامپوزیت درجا Al-Mg2Si
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلفهرست سرفصل مطالب:
فصل اول : کلیات
فصل دوم : اصلاح ریز ساختار
فصل سوم : خواص کششی
فصل چهارم : منابع
دارای اشکال و جداول کامل
----------
بخشهایی از متن فایل برای نمونه
چکیده:
کامپوزیتهای درجا نوعی از کامپوزیتها هستند که فاز تقویت کننده بصورت همزمان با فاز زمینه در حین انجماد بوجود می آید. یکی از انواع این کامپوزیت ها Al-Mg2Si می باشد.
ریز ساختار As-Cast این کامپوزیت بسیار درشت می باشد که باعث افت خواص مکانیکی می شود. برای اصلاح این ریز ساختار روشهای مختلفی مورد استفاده قرار گرفته که می توان به افزودن عناصر trace ببه مذاب ، اعمال فوق گداز ، سرعت سرمایش و غیره اشاره نمود. در این سمینار افزودن عناصر trace مانند Ce , Sr و غیره و اعمال فوق گداز و اثرشان بر ریز ساختار مورد بحث قرار گرفته و همچنین خواص مکانیکی و مکانیزم شکست این کامپوزیت مورد بررسی قرار گرفته است.
مقدمه
فلزات مواد مهندسی بسیار گسترده ای هستند . مواد فلزی محدوده وسیعی از خواص مورد نظر از طریق آلیاژسازی و فرایندهای ترمومکانیکال را می توانند در بر گیرند. گسترش به کارگیری ترکیبات کامپوزیتی فلزی با توجه به خواصی است که فلزات به تنهایی نمی توانند داشته باشند. بنابراین کامپوزیتهای مناسب از افزودن تقویت کننده هایی به فلز برای دستیابی به سفتی ویژه به همراه مقاومت به خستگی و سایش بهتر و یا استحکام ویژه به همراه خواص حرارتی (کاهش ضریب انبساط حرارتی و هدایت) به دست می آیند ...
اصطلاح modification ریز ساختار یکی از مهمترین و ساده ترین روشهای بهبود خواص مکانیکی است. پژوهشهای انجام شده نشان می دهد که عناصر نادر خاکی نمکهای حاوی پتاسیم، نمک سدیم یا عملیات فوق گداز ذوب توانایی اصلاح مورفولوژی Mg2Si اولیه را دارند. با وجود این برخی از این روشها دارای عیوبی ذاتی هستند. مانند اینکه افزودن نمکهای حاوی پتاسیم تنها باعث کاهش اندازه Mg2Si می شود و مورفولوژی آن را تغییر نمی دهد همچنین افزودن نمک سدیم باعث تغییر اندازه و موفولوژی می شود ولی مقدار زیادی از آن باید مورد استفاده قرار گیرد. مطالعات گذشته همچینین نشان می دهد که با افزودن %0.05 استرانسیم مورفولوژی Mg2Si اولیه را می توان از حالت دندریتی به polygon تغییر داد.
با در نظر گرفتن اینکه آیا فلز قابلیت قبول تغییر شکل مومسان را دارد یا خیر، می توان رفتار فلزات تحت بار وارده را به دو نوع نرم و ترد طبقه بندی نمود. اگر ماده کاملا ترد باشد شکست آن در ناحیه کشسان رخ می دهد. اما در بسیاری از فلزات ترد ، قبل از شکست حداقلی از مومسانی اتفاق می افتد. بالاخره تمرکز تنش در یک یا چند نقطه باعث ایجاد ترک و اشاعه آن در مقطع می شود. حتی در صورتی که در یک ماده ترد ، تمرکز تنش به وجود نیاید، چون تنش تسلیم و استحکام کششی معمولا برابرند شکست ناگهانی در نمونه رخ می دهد.
...
خرید و دانلود آنی فایل