تحقیق افسردگی در نوجوانان علل و روشهای درمان

تحقیق افسردگی در نوجوانان علل و روشهای درمان تحقیق افسردگی در نوجوانان علل و روشهای درمان

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 83 KB

تعداد صفحات : 22

بازدیدها : 267

برچسبها : تحقیق علل افسردگی افسردگی نوجوانان

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی علل افسردگی و روش های درمان در نوجوانان

افسردگی در نوجوانان علل و روش های درمان 22 ص

افسردگی چیست؟

افسردگی شایع ترین اختلال خلقی و عاطفی و بزرگترین بیماری روانی قرن حاضر است. به بیان ساده تر، افسردگی یک واکنش روانیزیستی در برابر فشارها و استرس های زندگی است. چنین حالت واکنشی و اختلال خلقی محدود به زمان و مکان خاصی نیست و می تواند در هر زمان و هر مکان و برای هر شخصی در هر موقعیتی که باشد، پدید آید.

در واقع خلق آدمی حاصل مجموعه ای از واکنش های عاطفی در یک موقعیت خاص و زمان معین است. به سخن دیگر، خلق یک زمینه عاطفی زیربنایی است که آکنده از گرایش های هیجانی و غریزی بوده، به حالت های روانی، احساسی انسان طعم خوشایند یا ناخوشایند می دهد و در بین دو قطب لذت و درد در نوسان است. یک تغییر محسوس یا انحراف از حالت طبیعی و متعادل خلق می تواند به صورت اندوه و غم زدگی مشخص گردد. اگر شدت یا مدت زمان اندوه از حد متعارف تجاوز کند، یا در یک شرایط خاص به صورت یک اختلال قابل توجه و بیمارگونه ظاهر شود، می تواند به یک خلق افسرده تبدیل گردد.

حالت غمگینی با افسردگی چه تفاوتی دارد؟

باید توجه داشت که افسردگی با حالت غمگینی یا غم زدگی معمولی متفاوت است. در زندگی هر کس ممکن است موقعیت هایی بوجود آید که موجب تاثرات روانی و غم و غصه درونی گردد، مثل از دست دادن پدر، مادر، همسر، فرزند، دوست یا یکی از نزدیکان و محبوبان، اما این حالت کاملاً موقت خواهد بود. غمگینی یک حالت ناخشنودی یا نارضایتی موقت از شرایطی است که وفق مراد فرد نیست. حالت غم زدگی با آشفتگی واقعی روانی و کاهش یا از دست دادن هدف ها و کمرنگ شدن نگرش های حیاتی و معیارهای ارزشی در زندگی فردی و اجتماعی همراه نمی باشد.

در حقیقت بین زمانی که انسان با یک مشکل خانوادگی، شغلب و حرفه ای مواجه شده، احساس ناخوشایندی از یک ضربه عاطفی و روانی را تجربه می کند، یا هنگامی که از یک شرایط غمناک و تاثرانگیز متاثر می گردد و با احساس پاک با آن همدلی کرده، غمگین می شود و احساس پاک با آن همدلی کرده، غمگین می شود و احساس تالم و غم زدگی برای مدتی وجودش را فرا می گیرد، با دورانی که انسان دچار افسردگی می شود، متفاوت است.

حالت غمگینی و غم زدگی که اساسا موقت است، بخشی از زندگی و حیات اجتماعی انسان است و لطمه ای به فعالیت های زیستی، پویایی زندگی و برنامه های هدفمند انسان نمی زند. غم زدگی ناشی از مواجه شدن با مشکلات و ناملایمات زندگی و درگیری های بین فردی ممکن است احساس ناخوشایندی نیز به همراه داشته باشد ، لیکن احساس ناشی از همدلی با مصایب دیگران و شرایط تاثرانگیز انسانی که ممکن است در شرایطی خاص با تبلور احساسات و حالت های غم زدگی همراه باشد، بر بهداشت روانی، تعادل عاطفی و انگیزه های تلاش وی می افزاید.

اما حالت انسان افسرده، انسانی که دچار اختلال قابل توجه خلقی است با حالت انسان غم زده کاملاً متفاوت است. حالت افسردگی همواره ناخوشایند و آزار دهنده است و حیات زیستی انسان را متاثر می سازد؛ نگرش ها، باورها و بینش ها را دگرگون می کند. هدف های متعالی زندگی را دستخوش ضعف و سستی و انسان را دچار احساس بیهودگی می کند.

بنابراین حالت هایی همچون دل شکستگی ها، دل تنگی ها، تاثرات روانی و غمگینی های گذرا که اساساً یک احساس و هیجان عادی بشری است، هرگز به عنوان یک اختلال روانی تلقی نمی گردد، بلکه چنین حالت هایی نشانه تبلور احساس همگانی و عمومی است. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید