پاورپوینت اجرای فنداسیون پست های برق فشاری قوی

پاورپوینت  اجرای فنداسیون پست های برق فشاری قوی پاورپوینت  اجرای فنداسیون پست های برق فشاری قوی

دسته : معماری

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 28516 KB

تعداد صفحات : 94

بازدیدها : 182

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

دانلود پاورپوینت عمران و معماری اجرای فنداسیون پست های برق فشاری قوی

پاورپوینت عمران و معماری اجرای فنداسیون پست های برق فشاری قوی

اسلاید ۱ :

مقدمه 

¢لازم است توضیحاتی کلی در مورد پست برق و کاربری آن ارائه دهیم؛ پست های برق وظیفه تنظیم ولتاژ برق و توزیع آن را برعهده دارند. اگر از دیدگاه ساختمانی بخواهیم پست های برق را تحلیل کنیم شامل فنداسیون های تجهیزات – کانال های کابل – ساختمان کنترل – ساختمان نگهبانی – ساختمان  BCR و محوطه سازی و دیوارکشی می باشد.

¢در حدود سی سال پیش تکنولوژی احداث پست های برق در اختار کشوهایی مانند: آلمان، ایتالیا و سوئد بود که تولید تجهیزات را انحصاری در اختیار داشتند اما امروزه شرکت هایی بزرگ ایرانی مانند پارس سویچ و ایران ترانسفو با ساخت تمامی تجهیزات پست ایران را در زمینه صنعت انتقال و توزیع برق خود کفا کر ده اند.

¢

¢

اسلاید ۲ :

ساختمان كنترل و BCR

¢ساختمان کنترل پست برق در ابعاد ۴۰۰تا۶۵۰ متر مربع زیر بنای (با توجه به وسعت پست) طراحی و احداث می شوند. پست های برق فشار قوی ایران در چهار گروه ۱۳۲،۲۳۰،۴۰۰ و ۶۳ کیلو وات طراحی می شوند و اخیرا پست مدرنتر از جمله پست GIS و مدولار و … نیز می باشند. فضاهای داخلی ساختمان کنترل شامل سالن کنترل – سالن ۲۰ کیلو وات یا AC-DC ، اتاق باطری ، اتاق PLC و اتاق های اداری – استراحت – انباری – آشپزخانه و سرویس می باشد سالن های کنترل – PLC و AC-DC    یا ۲۰ کیلو وات محل استقرار تابلوهای برق پست می باشند و  در اطاق باتری تعداد باطری قوی جهت برق اضطراری وجود دارد.

¢فنداسیون ساختمان کنترل ترکیبی تکی و نواری می باشند و اسکلت آن اغلب فلزی وسوله اتاقهای BCR در محوله تجهیزات می باشد و  در ابعاد آنها از ۲۰متر مربع متفاوت است و تعدادی از تابلوها را در خود جای می دهد.

¢

اسلاید ۳ :

ساختمان نگهبانی:

¢ساختمان نگهبانی یا گارد هویس پست همانند نگهبانی سایر سازه های صنعتی می باشد در ورودی پست بوده و دارای سالن نگهبانی – اتاق استراحت – نماز خانه – آشپزخانه و سرویس می باشد و زیر بنای حدود ۷۰ متر مربع  می باشد و معماری آن به گونه ای است که به درب ورودی و محوطه ی اشراف کامل دارد و در بعضی از پست ها که به پست های اتوماسیون معروف هستند ساختمان نگهبانی وجود ندارد و در ساختمان کنترل آنها اپراتور نیز مشغول به کار نیست و کل سیستم از طریق شبکه دیسپا چینگ مرکزی توسط رایانه کنترل می شود.

¢

اسلاید ۴ :

مراحل اجرای فنداسیونها: 

¢پس از تحویل زمین از طرف کارفرما عملیات نقشه برداری و نصب میخ های رفرنس جهت پیاده کردن فنداسیون انجام می گیرد دو ردیف عمود بر هم با فاصله حداقل ۲ متر تا محوطه فنداسیونها به گونه ای که تداخل با جاده و سایر ابنیه نداشته باشد و مزاحمتی برای کار ماشین آلات ایجاد نکند میخ کوبی می شود جهت دقت و ظرافت بیشتر بهتر است که از پلیت هایی در داخل بتن استفاده گردد و محل اکس متداسیونها توسط سمبه نشان علامت گذاری گردد.

¢

اسلاید ۵ :

گچ ریزی:

¢عملیات گچ ریزی و پیاده کردن فنداسیونها جهت خاکبرداری به کمک دوربین زاویه یاب و ترازیاب انجام می شود اعماق فنداسیونها با توجه به باربری شان متفاوت می باشد لزا هر فنداسیون را جداگانه پیاده می کنیم و چنانچه تراکم فنداسیونها بشر باشد تا عمق بالاترین فنداسیون به صورت کامل برداشت نموده و سپس جداگانه خاکبرداری می نمائیم لازم به ذکر است که چنانچه بستر ما خاک نرم یا سخت باشد

اسلاید ۶ :

¢کنترل آرماتور بندی ( سایز میلگردها – تعداد – سیم های مفتول بسته شده – کاور زیر و طرفین – اورلب ها – طول مهاری – خواص مکانیکی – زنگ زدگی و …)

¢ استفاده از لقمه یا کاور مناسب در زیر و طرفین شبکه میلگردها ( بهتر است که از اسپیسر استفاده شود )

¢ مهار قالب بندی و کنترل شاغولی و امتداد قالب بندی ها

¢ کنترل خرک ها مد فاصل شبکه های  میلگردها

¢ کنترل مجدد محل استقرار فنداسیون طبق کی پلان

¢ هماهنگی با آزمایشگاه جهت نمونه برداری از بتن ریزی

¢

اسلاید ۷ :

بکفیل:

¢ریختن و پر کردن اطراف فنداسیون ها با مخلوط خاک مانند تونان و کوبیدن آن در لایه های ۱۵ سانتی متری با تراکم حداقل ۹۰ درصد را بکفیل می گویند که تا سطح FEL (سطح تمام شده روی خاک ) انجام گیرد بکفیل فنداسیون علاوه بر محوطه سازی در پایداری جانبی فنداسیون نیز نقش اساسی دارد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید