دسته : صنایع و صنایع غذایی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 975 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 364
برچسبها : هماهنگی نقطه سفارش زنجیره تامین زمان تحویل تامین کننده
مبلغ : 25000 تومان
خرید این فایلمقاله ترجمه شده هماهنگی نقطه سفارش مجدد تأمین کننده یک مکانیزم هماهنگی برای زنجیره تأمین با زمان تحویل طولانی تأمین کننده
بخشی از متن مقاله
زنجیره تامین شامل همه اعضایی است که در تهیه محصول برای مشتریان شرکت دارند. هر عضو زنجیره تامین، نقشی منحصر به فرد در تهیه محصول برای مشتری ایفا می کنند مانند تامین مواد اولیه، ساخت، توزیع و خرده فروشی. جریان پیوسته مواد در زنجیره تامین مسئله ای حیاتی به حساب می آید که با یکپارچگی و ادغام اعضا حاصل می شود. تاخیرها بین دو عضو متوالی در زنجیره تامین شامل تاخیر اطلاعات، تاخیر سفارشات، تاخیر در حمل و نقل و موارد دیگر است که می تواند باعث ایجاد وقفه در جریان مواد در کل زنجیره تامین شود. زمان تحویل، مدت زمان بین صدور و تحویل سفارش از طرف یک عضو زنجیره تامین است. طولانی بودن، متغیر بودن و تصادفی بودن زمان تحویل باعث کاهش میزان خدمت می شود.
در این مقاله اثرات زمان تحویل بالا دستی روی عملکرد زنحیره تامین در حالی که عضو بالادستی و پایین دستی با زمان تحویل تصادفی روبرو هستند، بررسی می شود. اگر زمان تحویل تصادفی دو عضو زنجیره تامین جمع شوند، به دلیل تاخیر طولانی مدت در بالادست، رسیدن به سطح خدمت برنامه ریزی شده برای پایین دست امکان پذیر نخواهد بود. کاهش سطح خدمت باعث ایجاد هزینه های بیشتر در کل زنجیره تامین می شود. اگر تامین کننده تصمیم بگیرد که موجودی خود را در زمان کوتاه تر بازپرسازی کند، انباشت زمان های تحویل کاهش یافته و در نتیجه کمبود برای خرده فروش به تدریج کاهش می یابد. با توجه به ریسک مربوط به موجودی اضافه، تامین کننده حاضر به افزایش نقطه سفارش مجدد نیست.
این مقاله به مدل سازی زمان تحویل تصادفی برای خرده فروش و تامین کننده در زنجیره تامین پرداخته است. همچنین در گذشته، تابع هزینه اعضای زنجیره تامین در این وضعیت در نظر گرفته نشده است. در این مقاله، تابع های هزینه تامین کننده و خرده فروش محاسبه شده و تحت شرایط زمان تحویل غیر قطعی، حل شده است. علاوه بر آن، این مقاله یک طرح انگیزشی برای حالت هماهنگ در زنجیره تامین ارائه کرده است.
فهرست مطالب مقاله
مقدمه
تعریف مسئله
مفروضات
نوآوری مقاله
مدل سازی
حالت غیر متمرکز
تابع هزینه تامین کننده
تابع هزینه خرده فروش
حالت متمرکز
حالت هماهنگ
مثال عددی
آنالیز حساسیت
نتیجه گیری
pdf اصلا مقاله
خرید و دانلود آنی فایل